Vagn

Det börjar närma sig nu. På fredag går jag in i vecka 31 och då är det bara ca 9 veckor kvar till beräknad bf! Hjäääääälp! Tiden bokstavligen rusar fram! Jag känner inte att jag hinner njuta av magen tillräckligt innan lilla tösen tittar ut! Men det är väl så de ska vara antar jag ^^

Men i alla fulla fall..! Märkt att jag ej skrivit så mycket om bebisens "behövligheter" här på bloggen.. mer bara bilder på magen! :p Så jag tänkte he ut en bild på vilken vagn vi har beställt hem! Gjorde det redan i mars eftersom man fick en fotsack + skötväska med :) Vi bestämde oss för en Emmaljunga Edge Duo Combi med sportchassi med både ligg och sittdel. Men köpte med en quadrolift också, eftersom vi bor på andra våningen utan hiss.. Blir lättare att ta upp å ner ungen för trapporna då med! ;) Och i samma veva så beställde vi även ett babyskydd - Britax BABY-SAFE plus SHR II med isofix bas (där man sätter fast babyskyddet i bilen) och även en adapter som man kan fästa babyskyddet på barnvagnen med!


Så här ser den ut ialf! Ni kan ju läsa lite mer om den själva här om ni vill.


Här är quadroliften till.


Skötväskan.


Och detta babyskydd!

Puss /A

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ojojoj, vad avancerat allt har blivit! Förr så var en barnvagn en barnvagn, nu måste man ju ha en ordbok för att förstå! Men den är ju jättefin lilla Anna!

2012-05-08 @ 09:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0