Bulle i ugnen nr 2!

Jaha då var man här igen, horomonell och virrig. Vi ska nämnligen ha tillökning i familjen, från 3 till 4 ska vi bli till midsommar. Väntar en liten pojke :) Det känns helt fantastiskt att få en till liten bebis, jag är så lycklig! Och att det ska bli en pojke kunde jag aldrig tro! För vi är nämnligen underbemannade på det manliga könet i min familj. Har 6 syskon varav 1 är en kille och av dom syskonen så är det 4 st som har barn (inkl mig) och då är det 2 flickor och 2 pojkar. Men nu blir det 3 pojkar istl. I alla fulla fall!
 
Jag är i v20 (19+2) och bebisen beräknas komma 20 juni. Jag känner av honom lite då och då, det fladdrar lite i magen. Hur har jag mått då? Som skit. Har haft kväljningar (ej spytt, tack och lov), illamående, halsbränna och ej kunnat äta ngt nästan. Men de pågick bara i 12 veckor och sen var det över. Fick tbx matlusten och nu mår jag fint, dock lite ischias som strular på högra delen av rumpan och strålar ner i benet, woho. Och jag är mest bara elak och snäser om dagarna.. är på lite halvdåligt humör och det får dock min T ta emot. MEN! jag känner mig stressad över att jag ej har ngt jobb längre och att huset var och varannan dag ser ut som en svinstia/byggarbetsplats här. Men nu är det över, de sista listerna sattes ikväll så nu blire grovstäda här hemma!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Spännande Anna, och Sandra är beräknad den 19! Roligt!

Svar: hihi jaa vi tajmade! :)
Anna

2014-01-27 @ 20:24:08
Postat av: Sandra

Sv: Jag tar dem alltid på kvällen innan jag lägger mig! På så vis blir intaget inte för nära då jag senast åt, samt att jag tycker det är lättare att komma ihåg :)

2014-03-11 @ 13:50:31
URL: http://www.sandraburstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0