Dag nr 1, starten.

Ni som inte vet det så har jag börjat med Cambridge kuren. Och det innebär att jag endast kmr att äta, eller ja dricka, soppor/shakear 3ggr/dag i 1 månad. Varför? Jo jag är less på alla valkar och allt fett som är på min kropp. Jag vill blir smal, kunna ha skit snygga och tajta kläder som visar upp en SNYGG kropp UTAN en massa fett. Jag vill gå ner 30 kg. Men mest av allt så skiter jag i vikten och vill se en förändring på min kroppsbyggnad, jag vill bli smal och kunna känna mig nöjd och vacker med mig själv.


Har just druckigt upp min första soppa/shake. Det skulle vara en smak av äppel och kanel gröt. Jag uppfattade det som en smulig/mjölig smak av "plastig banan" som man brukar få på tänderna efter man varit hos tandläkaren. Men har ju många andra smaker som jag kan välja av sedan. Måste bara se vilka jag gillar bäst! Jag ska käka sopporna 3 ggr/dag till att börja med 1 vecka (men vill göra detta 1 månad). Såå jag säger bara, lycka till Anna! Du LÄR behöva det.

Idag så ska Linn komma så ska jag väga, mäta och ta före bilder på mig. Jag får tydligen inte träna något nu på 3 veckor typ. Eftersom jag kmr bryta ner mina muskler då (Har ju varit stillastående med träning i 2½år så...hehe).

Ne nu ska jag se på lite greek, duscha och diska.



Puss /A

Kommentarer
Postat av: Moa

det kommer gå så bra Anna, kämpa nu och kör järnet! Du kommer klara det!

2010-10-06 @ 11:54:51
URL: http://moq.blogg.se/
Postat av: linn

yeah, kämpa kämpa =)

2010-10-06 @ 12:03:42
URL: http://linnorlin.blogg.se/
Postat av: Syster Mia

Yes Anni!! Du kommer klara det fin fint!! KOmmer va kämpigt men du är stark. Puss

2010-10-06 @ 22:11:53
URL: http://edstrommaria.blogg.se/
Postat av: Mamma

Älskling, du är så fin!

2010-10-07 @ 09:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0