jag är vaken hela natten.

jag har suttit och tittat på skärmen ett långt tag nu och försöker få fram vad jag ska skriva. Jag kan inte skriva. Jag får inte fram dom där orden. Det är omöjligt. Jag vill beskriva hur jag känner mig. När jag försöker tänka, så står allt still. För första gången så är tankarna stilla. Jag är tom. Jag tycker inte ritkigt om den känslan. Men den är bättre än det jag egentligen tror jag skulle känna om jag slår på "on" knappen.

det är jobbigt just nu. Och jag jobbar fan hela jävla tiden. På 2 veckor är jag ledig EN ENDA DAG!? Så just dom här två veckorna består av jobb jobb jobb jobb och ännu mera satans jobb. Jag bryter fan ner mig själv och jag är som en zombie. jag mår inte så bra just nu. jag vill lägga mig ner och gråta ut, sova och bara vara. Det händer så mycket på en och samma gång och allting är virrigt. sluta tjata. låt mig vara och gör det inte värre. snälla?

free fallin'

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=yxDbSuJgilc

2010-05-16 @ 12:26:51
URL: http://sandraisraelsson.blogg.se/
Postat av: simone

ah känner igen mig, jobbar dygnet runt jag med för att få mitt företag på fötter, men det tycker jag iofs är skitskoj också men tänk "ALLT SOM ÄR JOBBIGT ÄR FRAMGÅNG"

2010-05-16 @ 17:23:59
URL: http://fattybom.se
Postat av: Emelie <3

Kul att jag hittade in till din blogg, den är skit bra (: allt bra med dig ?



Kramis <3

2010-05-16 @ 19:07:42
URL: http://ammis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0